ANASAYFA HAKKIMIZDA TAMAMLANMIŞ PROJELER DEVAM EDEN PROJELER İNSAN KAYNAKLARI İLETİŞİM

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kurumsal
Hakkımızda
 
Vizyon
 
Misyon
 
Değerlerimiz
 
Kurumsal  »  Değerlerimiz
Değerlerimiz

Müşteri memnuniyeti: 
Törün İnşaat, müşteri beklenti ve sorunlarına kulak verir, taahhütlerini hızlı ve istenilen şekilde yerine getirir, sorunlara zamanında çözüm üretir. Sunduğu hizmetlerin üstünlüğünün, müşterilerinin taleplerini tahmin etme temeline dayandığına inanır. Hizmet standartlarını her şart altında koruyan Törün İnşaat, mutlak tutarlılık sağlar.

Sorumluluk ve Özdisiplin:
Çalışmalarımız neticesi başarı ile sonuçlanan sorumluluk ve özdisiplin prensibine sadık kalınarak sürdürülmektedir.

Sürekli Gelişim:
Şirketin performansını artırmak için gelişim programlarımızla kişisel gelişmeyi teşvik ederek çalışanlarımızın performansını artırmak ve şirket dahilinde potansiyellerini ortaya çıkararak daha verimli ve yaratıcı projeler gerçekleştirmektir. 

Yenilikçilik:
Törün İnşaat, yeni bir hizmetin ortaya çıkarılması sürecinde, gerçekleştirelebilir bir çözümü ilk tasarlayanlar arasında olmayı sever. Mevcut süreç ve sistemleri iyileştirmek için, sürekli olarak yeni olanaklar ve çözümler arar. Şirket vizyonuyla paralel olarak verimliliğin arttırılması, yeni hizmetlerin ortaya çıkarılması ve mevcut hizmet kalitesinin arttırılmasına yönelik sürekli iyileştirme çalışmaları yürütür.

Güvenirlik:
Süreç ve Sonuçlarda tutarlılıktır ve bu sayede kazanılan müşteri onayıdır.
Çalışanlarımızın ve yöneticilerimizin güvenilirliğidir; Sözün ve davranışın tutarlılığı, özün sözün bir oluşudur. Sistemin, süreçlerin güvenilirliğidir; en sağlıklı ortam ve koşullarda en kaliteli sonuçlar üretilir. Böylece ulaşılan en önemli kazanç müşteri memnuniyeti ile kazanılan güvenilirliktir.


 Copyright @ 2012,Törün İnşaat - Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti. Tüm Hakları Saklıdır.